Житомирський зведений загін правоохоронців вирушив у зону АТО

Житомирський зведений загін правоохоронців вирушив у зону АТО

02.06.15 11:26 0 690
Майже сотня міліціонерів охоронятимуть правопорядок та безпеку у населених пунктах та на блокпостах, вартуватимуть важливі об'єкти життєзабезпечення на Луганщині. Правоохоронці замінять своїх колег-земляків, які упродовж місяця перебували у бойовому відряджені на сході нашої країни.

В актовій залі обласного Управління МВС зібрались працівники, практично, з усіх служб та підрозділів міліції Житомирщини, які цього разу вирушають у далеку дорогу. Про готовність особового складу до відрядження та виконання поставлених завдань начальнику УМВС області Валерію Рудику доповів командира зведеного загону Михайло Старовойт.

- Уже понад рік працівники міліції нашої області виконують свій обов'язок по охороні правопорядку на сході нашої держави, і щоразу демонструють щирий патріотизм та високий професіоналізм, - зазначив Валерій Рудик. – Упевнений, що громада Житомирщини пишається вами. Сил усім вам, наснаги та чекаємо усіх додому живими та здоровими.

Інструктаж перед від'їздом правоохоронцям провели заступники начальника УМВС Юрій Лебідь та Микола Юсковець.

Після короткого прощання з рідними, друзями та колегами у дворі УМВС, тринадцятий зведений загін правоохоронців Житомирщини вирушив боронити мир і правопорядок у зоні проведення АТО.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У світі нині відзначають ...
Наступна новина: Какие бывают типы вытяжек?

КОМЕНТАРІ