У Рівненській області виявлено артилерійський снаряд часів Другої світової війни

У Рівненській області виявлено артилерійський снаряд часів Другої світової війни

02.06.15 09:01 0 654
31 травня в Рівному по вул. Князя Володимира, 112а було виявлено невідомий предмет, який ззовні був схожий на артилерійський снаряд. Місце знахідки було огороджено та взято під охорону працівниками Рівненського райвідділу міліції. Подано заявку фахівцям групи піротехнічних робіт Головного управління ДСНС у Рівненській області на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

Шановні громадяни! Під час земляних робіт будьте пильними та обачними, адже вибухонебезпечні предмети можуть знаходитись всюди де проходили бойові дії: у полі та городах, у лісі та парках, у річках та ставках, будівлях та підвалах, на території колишніх полігонів, а особливо слідкуйте за дітьми, попередьте їх про небезпеку яку являє собою звичайний, на перший погляд, шматок застарілого металу. В разі виявлення підозрілого предмету схожого на боєприпас необхідно негайно сповістити найближче розташований орган виконавчої влади, наприклад: сільську (міську) раду, дільничного міліціонера, пожежно-рятувальну службу ДСНС за телефоном «101».

При знаходженні вибухонебезпечного предмета категорично забороняється: брати їх до рук, наносити по ним удари, робити спроби розібрати або переносити з місця на місце, кидати їх в вогнище або розводити над ним полум’я, збирати та здавати їх як металобрухт.

Пам’ятайте що краще попередити біду, ніж ліквідувати її наслідки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За збут наркотиків ...
Наступна новина: Что такое офис и каким он ...

КОМЕНТАРІ