Керівники прокуратури Вінниччини провели виїзні прийоми громадян

Керівники прокуратури Вінниччини провели виїзні прийоми громадян

03.06.15 16:09 0 545
Прокурор області перевірив умови утримання та провів особистий прийом засуджених, які відбувають покарання у Вінницькій виправній колонії № 86. Ув’язнені звертались до В’ячеслава Соколового з питаннями, які стосувались умовного-достроково звільнення, законності вироків суду, за якими вони відбувають покарання. Усім їм надано роз'яснення кримінально-виконавчого, кримінально-процесуального законодавства і порядку апеляційного оскарження, а з окремих питань прокурором області надано вказівку перевірити зазначені заявниками факти.

У Погребищі та Могилів-Подільському особисті виїзні прийоми громадян провели відповідно перший заступник прокурора області Анатолій Максимюк та заступник прокурора області Олександр Попеско. Питання, які турбували заявників, стосувались, зокрема, неналежного стану досудового розслідування кримінальних проваджень, приватизації житла, невиконання рішення суду, невиплати зарплати. Усім їм надано ґрунтовні роз'яснення.

Зазначимо, що особистий прийом громадян є одним із важливих напрямів діяльності органів прокуратури і спрямований на реальний захист прав і свобод людини та громадянина, зміцнення законності й правопорядку. Однак, досить часто люди звертаються з питаннями, які на не відносяться до компетенції прокуратури, що свідчить про неналежну роботу органів державної влади та контролю.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Орден "За мужність" вручили ...

КОМЕНТАРІ