На Вінничині рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з гасіння пожеж у багатоповерхівках

На Вінничині рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з гасіння пожеж у багатоповерхівках

03.06.15 15:15 0 549
29 травня вінницькі рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з гасіння пожежі у будівлях підвищеної поверховості.

Так, цього разу об’єктом уваги бійців ДСНС стала дев᾿ятиповерхова будівля гуртожитку, яка розташована на вулиці Р.Скалецького, 31, в обласному центрі.

Вогнеборці відпрацьовували навички гасіння умовної пожежі на п’ятому поверсі будівлі.

За легендою навчань, осередок займання знаходився на сходовій клітині. Завданням рятувальників було вчасно евакуювати мешканців, провести розвідку приміщень на наявність постраждалих та ліквідувати загорання. До осередку пожежі рятувальники в спецобладнанні одночасно рухались по сходових клітинах та піднімались за допомогою автодрабини.

Загалом для проведення навчання було залучено 6 одиниць техніки та 20 чоловік особового складу.

За словами начальника управління реагування на надзвичайні ситуації Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковника служби цивільного захисту Андрія Бабкіна, подібні навчання рятувальники Вінниччини проводять постійно. Адже це насамперед дає змогу визначити рівень підготовки вогнеборців до дій за призначенням. Загалом вогнеборці на навчаннях показали хороші навички, й заслужили оцінку «добре».

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: на ...
Наступна новина: У Львові у Золочеві ...

КОМЕНТАРІ