На Вінничині віднині змінено порядок замовлення,видачі та обліку документів про професійно-технічну освіту

На Вінничині віднині змінено порядок замовлення,видачі та обліку документів про професійно-технічну освіту

03.06.15 13:19 0 570
У зв'язку з набранням чинності наказу Міністерства освіти і науки України від 02 квітня 2015 року № 387 «Про затвердження Порядку замовлення, видачі та обліку документів про професійно-технічну освіту державного зразка» в обласних та районних студіях селекторного зв'язку ПАТ «Укртелеком» відбулася нарада з питань забезпечення професійно-технічних навчальних закладів документами про освіту.

У студії селекторного зв'язку Вінницької області були присутні заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації – начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Валерій Бачинський, директори професійно-технічних навчальних закладів, відповідальні особи за оформлення документів про освіту, оператори Єдиної електронної бази з питань освіти.

В ході наради було обговорено механізм отримання документів про професійно-технічну освіту та додатків до них, а також інші особливості видачі та обліку документів про професійно-технічну освіту державного зразка. Так, зокрема, замовлення створюються в електронному вигляді відповідальною особою в ЄДЕБО в межах ліцензованого обсягу. Документ може бути анульований навчальним закладом, який його видав, на підставі рішення суду, яке набрало законної сили.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ