З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Чернівцях провели низку заходів

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Чернівцях провели низку заходів

03.06.15 08:04 0 485
З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей 1 червня відділом у справах сім'ї та молоді Чернівецької міської ради, міським центром соціальних служб для сім'ї та молоді було проведено низку заходів.

У Центральному парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка для учасників клубу „Паросток” для батьків, які виховують дітей та молодь з особливими потребами та вихованців дитячого будинку сімейного типу відбувся конкурс малюнку на асфальті «Я бачу Світ», частування 60 дітей- інвалідів безкоштовним морозивом у кафе «Літо» та розважальна ігрова програма. Безкоштовні квитки на відвідування атракціонів отримали вихованці дитячого будинку сімейного типу та 60 дітей з обмеженими можливостями, учасників клубу «Паросток». 55 дітей-інвалідів та молодих інвалідів клубу «Паросток» відвідали дитячу шоу-виставу «Маша та пригоди її нових друзів».

У Парку «Жовтневий» відбувся турнір з міні-гольфу для дітей-сиріт, дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах. В заході взяли участь 23 дитини, які виховуються в дитячому будинку сімейного типу, прийомних сім'ях міста Чернівці та діти, які перебувають в складних життєвих обставинах. Від організаторів заходу всі діти отримали грамоти, медалі, солодкі подарунки та морозиво. До проведення заходу долучилися Чернівцький міський студентський парламент, ПП Гуцуляк Б.В., ПП Гуцуляк Т.Г., дизайн студія «Ексклюзив», ТОВ «Ласунка плюс» та мережа магазинів «Антошка».

Цього ж дня відбувся благодійний турнір по футболу, ініційований Чернівецьким міським студентським парламентом спільно з відділом у справах сім'ї та молоді та управлінням по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради. У турнірі взяли участь команди Чернівецького міського студентського парламенту, Чернівецької міської ради та обласної організації ФСТ “СПАРТАК”. Зібрані кошти в сумі 911 грн. перерахували на лікування хворої пороком сердця дитини Артема Мельницького, 2014 року народження.

Хода та акція «За життя», організована благодійним фондом «Дім надії» за підтримки відділу у справах сім'ї та молоді, пройшла від стадіону «Буковина» до площі Соборної, де мали змогу виступити представники різних релігійних конфесій, творчі колективи на підтримку материнства та дитинства. Привернули також увагу до проблеми захисту ще ненароджених дітей.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ