Чернівецька область: протягом вихідних виникло 6 пожеж

Чернівецька область: протягом вихідних виникло 6 пожеж

03.06.15 09:48 0 544
Протягом вихідних в Чернівецькій області виникло 6 пожеж, 3 з яких сталися у Чернівцях. Так, 31 травня по вул. Мізюна обласного центру пожежа виникла в господарській будівлі. Вже за 4 хвилини після виклику на місце події прибули бійці ДСНС Державної пожежно-рятувальної частини № 1 Чернівців. Оскільки поруч із місцем виникнення пожежі знаходились житловий будинок та ще одна господарська будівля, то існувала загроза перекидання полум’я на ці будівлі. Розповсюдженню пожежі сприяло те, що в будівлі зберігалися дрова та дерев’яні конструкції перекриття споруди. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, що дозволило не допустити подальшого поширення вогню. На пожежі знищено покриття будівлі, речі домашнього вжитку. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок та господарську будівлю.

Ще одна пожежа в Чернівцях сталася по вул. Руській. Пожежа виникла в одній з кімнат квартири на другому поверсі трьохповерхового житлового будинку. На момент виникнення пожежі в квартирі перебував чоловік. Він прокинувся від того, що відчув запах диму і побачив, що в іншій кімнаті квартири виникла пожежа. Чоловік намагався ліквідувати пожежу, проте зрозумів, що самому йому зробити це не вдасться, тому він повідомив про пожежу Народну службу порятунку 101. За лічені хвилини на місце події прибули вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 2 обласного центру. Рятувальники, які через сильне задимлення працювали в апаратах захисту органів дихання, оперативно ліквідували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню пожежі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі, закопчено стіни та стелю кімнати.

Всього під час ліквідації пожеж пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області зберегли від знищення 4 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі знайдено 7 ...

КОМЕНТАРІ