Конференція «Прозоре місто»: можливості та виклики для українських муніципалітетів»

Конференція «Прозоре місто»: можливості та виклики для українських муніципалітетів»

03.06.15 11:54 0 556
29 травня у м.Вінниця відбулась конференція «Прозоре місто»: можливості та виклики для українських муніципалітетів», яка підсумувала дворічний проект «Українське прозоре місто: Пілотна модель електронного управління для покращення надання адміністративних послуг», підтриманий Представництвом Євросоюзу в Україні, який було реалізовано спільними зусиллями Вінницької міської ради та ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» за фінансової підтримки Європейської комісії. Участь у конференції брали закордонні та українські експерти, народний депутат України, громадські організації та гості з різних міст України. Від Луцької міської ради учасником конференції була Наталія Хмель, головний спеціаліст відділу програмно-комп'ютерного забезпечення.

Учасники конференції дізнались про Міжнародний досвід впровадження інструментів прозорості в органах місцевого самоврядування та можливості застосування досвіду європейських країн для України, про досвід роботи з відкритими даними. Для України досвід провідних країн світу у сфері електронного врядування є досить важливим, оскільки він дає змогу уникнути багатьох помилок, спростити процес модернізації, виокремити кращі практики, однією з таких є досвід міста Мартін, який і було використано.

Також учасники конференції дізнались про розвиток інструментів прозорості та національний досвід впровадження електронного урядування, про досвід впровадження електронного урядування у міських радах на прикладі м.Вінниці, м.Луцька та м.Івано-Франківська.

Детальна інформація про конференцію знаходиться за посиланням

http://pard.org.ua/u_vnnic_vdbulas_konferencya_prozore_msto-_mozhlivost_ta_vikliki_dlya_ukranskih_muncipaltetv.html

Відділ програмно-комп'ютерного забезпечення

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: У ДТП на Прикарпатті ...

КОМЕНТАРІ