Луцьк: результати перевірки КП «Ласка»

Луцьк: результати перевірки КП «Ласка»

03.06.15 14:37 0 594
25 травня провідні спеціалісти оцінили роботу та утримання тварин у КП «Ласка». Члени комісії провели виїзне засідання на території комунального підприємства і встановили, що на території знаходяться всі основі приміщення для утримання тварин, вольєри зроблені так, що дозволяють собакам відчувати себе спокійно і впевнено. Добре обладнаний ветеринарний кабінет, що дає змогу проводити різні операції та лікування тварин.

Тварини, які знаходяться у вольєрах, мають здоровий вигляд, достатню кондицію, соціалізовані – проявляють інтерес до людей, позитивно реагують на наближення до них, активні, мають здоровий вигляд. У вольєрах тварини розміщені з урахуванням віку, темпераменту, розміру, психологічної сумісност і.

Умови утримання тварин задовольняють їх природні потреби в їжі, воді, сні, рухах, контакту із собі подібними, у природній активності та інших потреб.

Комісія рекомендувала зробити додаткове приміщення при фінансовій можливості для молодняку (цуценята-підлітки віком від 4 до 7 місяців), наразі цуценята різного віку перебувають в одному приміщення, проте розділені по вольєрах, що є виходом із ситуації допоки не має великого фінансування на додаткові приміщення, також рекомендували у підлозі зробити невеликий ухил для зручності у прибиранні (який уже працівники КП «Ласка» зробили) та збудувати при додатковому фінансуванні приміщення для грумінгу.

В цілому члени комісії були задоволені роботою КП «Ласка» та утриманням тварин на цій території. Крім того, комунальне підприємство «Ласка» постійно перевіряють відповідні інстанції: управління ветеринарної медицини у місті Луцьку (планово та не планово), правоохоронні органи, прокуратура та фінансова інспекції – жодного разу порушень не виявили.

КП “Ласка”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині свято ...
Наступна новина: Рівненщина: за контрабанду ...

КОМЕНТАРІ