Луцьк: дитячий театр «Барвінок» відзначив Міжнародний день захисту дітей прем’єрою

Луцьк: дитячий театр «Барвінок» відзначив Міжнародний день захисту дітей прем’єрою

03.06.15 10:20 0 521
Міжнародний день захисту дітей у Луцькій бібліотеці-філії №10 відзначили прем'єрою вистави «Горіхові принцеси» дитячого театру «Барвінок». Головні ролі зіграли активні читачі бібліотеки Дарина Мігна, Олександр Усик, Оксана Пацюк, Ярослава Харитонюк, Юлія Фень, Дарина Топоркова, Катерина Щевкун, Захар Корнійчук, Катерина Мичло, Анастасія Олейнікова.

У день прем'єри у бібліотеці було особливо гамірно і весело, як і у дні репетицій, що тривали з лютого місяця. На прем'єрний показ до книгозбірні завітали батьки та друзі маленьких артистів.

Художній керівник театру, читач бібліотеки, заслужений артист України, депутат Луцької міської ради Василь Гриб по закінченню вистави подякував учасникам театру за вдалий виступ, а їхнім батькам - за допомогу у виготовлені костюмів. Це вже друга вистава, підготовлена Василем Пилиповичем із користувачами книгозбірні.

З прем'єрою вистави привітала присутніх драматург, художній керівник театру «Вперше», що також діє у бібліотеці, Наталка Максимчук.

А ще в перший день літа у бібліотеці проводились вікторини та конкурси. Усі присутні отримали гарний настрій і сувеніри.

Управління культури міської ради

(723426, 722756, 720447)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ