В Ужгороді й далі крадуть велосипеди

В Ужгороді й далі крадуть велосипеди

03.06.15 08:37 0 604
Протягом цього року в обласному центрі значно зросла кількість крадіжок велосипедів. І хоча минулого разу ми повідомляли про затримання велокрадіїв, однак в Ужгороді продовжують зникати дорогі велосипеди.

Потерпілий Олександр розповідає «КО»: «21 травня увечері біля ТРК «Тиса» якийсь невідомий став вештатися біля велосипеда, його обличчя не було видно. Я саме знаходився на роботі в студії. О 18.30 велосипед ще був, а потім його викрали. Відео­камери зафіксували, що о 19.14 злодій розрізав великими ножицями замок, потім три хвилини почекав, спостерігаючи, чи ніхто не бачить, а відтак відвіз його із поля зору камери. Складається враження, що зловмисник знав про відеозйомку. На записі видно молодика віком десь до 30 років, одягнутого в кофту з капюшоном. Собака, яку привезла міліція, взяла слід до вул. Толстого, а там, швидше за все, велосипед завантажили в автобус. Правоохоронці кажуть, що поки ніяких зачіпок немає».

В Ужгородському міськвідділі міліції, коментуючи цей випадок, зазначили, що це вже друга крадіжка зі згаданої стоянки. Наразі в оперативників є напрацювання щодо осіб, які крадуть транспортні засоби. Розкрито близько 30 велосипедних крадіжок.

Читайте також:

З початку року в Ужгороді вкрали майже 100 велосипедів

Іван ЛАДЖУН

До уваги читачів!

У Закарпатській області останнім часом стрімко зросла кількість крадіжок двоколісних транспортних засобів (станом на 26.05.2015 було зафіксовано 266 випадків). У зв'язку з цим наше видання збирає базу даних велосипедів, які числяться викраденими чи в розшуку. Можливо це допоможе знайти Вашого залізного друга.

Сюди кожен власник може викласти фото та всю інформацію про свій транспортний засіб, а також контактні дані для зворотнього зв'язку.

Окрім того, якщо ви вирішили придбати велосипед з рук, а не з магазину, то радимо переглянути нашу базу на сайті.

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что такое мойка ...

КОМЕНТАРІ