Відбулося свято «Ми – діти твої,Україно!»

Відбулося свято «Ми – діти твої,Україно!»

03.06.15 10:01 0 593
1 червня в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей в місті Ізяслав відбулось свято «Ми – діти твої, Україно!».

Дітей, їх рідних і близьких привітали із святом: Ізяславський міський голова Валентин Паньковський, народний депутат України Андрій Шинькович, представник ГО «За конкретні справи» Андрій Лісовський. У своїх виступах вони зазначили, що Міжнародний день захисту дітей є чудовим святом, яке співпадає з початком літа і що немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Також було висловлено переконання у тому, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю. «Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо. Наші прагнення створити дітям достойні умови для повноцінного розвитку повинні знайти втілення у реальних діях. Адже діти - наше майбутнє, а значить - майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля» - зазначили В.Паньковський, А.Шинькович, А.Лісовський.

В рамках святкових заходів з відзначення Міжнародного дня захисту дітей в місті Ізяслав, яке відбулось за фінансової підтримки ГО «За конкретні справи» та народного депутата України Андрія Шиньковича, було проведено чимало цікавих та змістовних заходів.

На концертній сцені виступили вихованці Ізяславської дитячої школи мистецтв. В цей же час усі бажаючі змогли відвідати атракціони та взяли участь у різноманітних ігрових програмах. Вихованці художнього відділу Ізяславської дитячої школи мистецтв влаштували галерею із своїх кращих робіт. Юні художники змогли реалізувати свої творчі задуми під час конкурсу дитячого малюнку та асфальті. Особливе захоплення у всіх присутніх на святі викликав конкурс дитячих візочків оформлених у патріотичному стилі. Також на святі працювали майстер класи із орігами та виготовленні поробок із підручних матеріалів які провели керівники гуртків Ізяславського районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» та майстер-клас із ткацтва від викладачів Ізяславської дитячої школи мистецтв. Також під час святкування відбувся фотоконкурс СЕЛФІ «Це моя Україна». Всі учасники свята: і конкурсанти, і юні артисти отримали від організаторів ГО «За конкретні справи» та народного депутата України Андрія Шиньковича подарунки та призи.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ