Михайло Загородний привітав медалістів м.Хмельницького

Михайло Загородний привітав медалістів м.Хмельницького

03.06.15 12:02 0 454
Цього року 1436 хмельницьких випускників вступили у самостійне життя, з них 198 показали високий рівень знань – 133 учні нагороджені золотою медаллю, 65 – срібною. Привітати медалістів прийшли представники влади області та міста.

Із закінченням навчання у школі та початком дорослого життя майбутніх абітурієнтів, їх батьків і вчителів привітав голова Хмельницької обласної державної адміністрації Михайло Загородний.

«Ви – молода генерація, на яку ми покладаємо великі надії. У кожному з вас закладений потужний потенціал і ви зобов'язані реалізувати його сповна, спрямувавши свої знання, вміння, досвід на благо Хмельниччини, на благо країни. Де б ви не перебували - пам'ятайте, що ваші успіхи - це вища нагорода тим, хто роками учив вас мудрості, добра, любові.» - сказав Михайло Васильович.

Він також зазначив: «Досягаючи значних результатів в особистому і професійному житті, не забувайте своїх батьків, шкільних друзів, отчий дім, наставників-учителів, рідний край. Впевнено та гордо представляйте Хмельницький, Хмельниччину і Україну у європейській і світовій спільноті добрими справами і вагомими здобутками».

Після привітальних слів випускники навчальних закладів міста отримали золоті та срібні медалі. Відзнаки вручали виконуючий обов'язки міського голови Костянтин Чернилевський, голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний, голова обласної ради Іван Гончар, депутат Хмельницької міської ради Дмитро Шевченко.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ДТП на Прикарпатті ...
Наступна новина: Хмельницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ