В Івано-Франківську "Батальйону,в якому служать два депутати міськради,передали автомобіль" - Інтернет-видання "galka.if.ua"

В Івано-Франківську "Батальйону,в якому служать два депутати міськради,передали автомобіль" - Інтернет-видання "galka.if.ua"

03.06.15 12:54 0 531
В Івано-Франківськ в коротке відрядження приїхали мобілізовані депутати міської ради, “свободівці” Петро Гавриш та Михайло Малярчук

Захисники держави прибули за черговою допомогою від побратимів – вже другим мікроавтобусом для потреб АТО.

Його закупили за кошти, зібрані в спільноті франківських “свободівців”.

За словами Петра Гавриша, автівка звісно ж стане у нагоді.

“Дуже приємно, що друзі-“свободівці” постійно допомагають, як в дрібничках, так і нагальніших потребах. Машина оборонна працює, але ще набирає обертів, тож обладнання, і машин бракує постійно. “

Бійці “Свободи”, які воюють або воювали в зоні АТО нині об'єднані в “Легіон Свободи”. Ця структура покликана допомагати нинішнім або колишній бійцям за незалежність України, повідомив керівник структури в Івано-Франківську Андрій Грималюк. Він зізнається, з кожним днем потреби армії не зменшуються. Водночас, визнає, допомога від населення зменшується.

“Складається враження, що війна уже закінчилась, але це не так, кожен день день жертви. Девальвація гривні, підвищення комунальних послуг, але все одно знаходимо можливість допомагати“, – каже Грималюк.

Нагадаємо, окрім Гавриша і Малярчука, взвод 30 механізованої бригади очолює ще один мобілізований депутат-свободівець Андрій Гнатів.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельниччина: Михайло ...

КОМЕНТАРІ