В Івано-Франківській області рятувальники привітали своїх підшефним з Міжнародним днем захисту дітей

В Івано-Франківській області рятувальники привітали своїх підшефним з Міжнародним днем захисту дітей

03.06.15 13:47 0 546
У перший день літа - пори дитячих канікул - коли збуваються мрії та сподівання, вся світова громадськість відзначає Міжнародний день захисту дітей. Особлива увага у цей святковий день звертається на тих діток, чиє життя в силу різних обставин не схоже на щасливу казку, хто змалечку переборює різні труднощі і демонструє силу волі до життя. Саме такі наші маленькі громадяни потребують особливого сердечного тепла, уваги і ласки – і це дуже добре усвідомлюють прикарпатські рятувальники, які ніколи не забувають про своїх маленьких підшефних. Кожного року вони обов’язково відвідують дітей, які перебувають в обласному соціально-реабілітаційному центрі для дітей-інвалідів «Лелеченя», що розташований у селі Джурів Снятинського району.

Так було і цього сонячного червневого дня – гостей зустріли з радістю та нетерпінням, свято розпочалося з молитви за мир, а потім продовжилося веселими клоунами і різними конкурсами. Була цікава концертна програма - діти з великим натхненням демонстрували своїм шефам вміння та таланти, і потрібно було бачити, яким щастям світяться дитячі очі, як дзвенять їх голоси.

Рятувальники, у свою чергу, привітали вихованців закладу та їх педагогів зі святом, побажали їм миру, щастя, здоров’я, здійснення всіх мрій. Подякували колективу закладу за любов та милосердя, за щоденну працю без свят та вихідних, за турботу, яка оберігає дітей від гіркоти розчарувань, вселяє у них надію і віру у прихильну та щасливу долю. І, звичайно, не обійшлося без подарунків – рятувальники подарували своїм підшефним солодощі, канцелярське приладдя та спортивний інвентар.

Від імені педагогів та дітей директор закладу Лілія Лавриненко подякувала рятувальникам за багаторічну підтримку та розуміння, адже такі візити є найпереконливішим доказом того, що світ не без добрих людей, що діти не залишені наодинці зі своєю бідою, а завжди за будь-яких обставин можуть розраховувати на допомогу рятувальників. І що їх доля пори всі проблеми складеться щасливо, адже вони – наш найдорожчий скарб і наше майбутнє.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі розпочали ...

КОМЕНТАРІ