Львівські рятувальники гарантували безпечне проведення XVIII Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців

Львівські рятувальники гарантували безпечне проведення XVIII Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців

03.06.15 14:17 0 639
У період з 30 травня по 1 червня у Львові вперше відбувся XVIII Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. Такі змагання відбуваються щороку.

Відкритий чемпіонат відбувся з ініціативи Управління державної охорони України та Міністерства молоді та спорту України за сприяння Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Упродовж трьох днів змагань фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області забезпечували пожежну безпеку у місцях проведення показових виступів та спортивних змагань.

Такі заходи сприяють спортивному вихованню молоді, підвищенню рівня підготовки тілоохоронців, набуттю практичних знань, обміну досвідом проведення охоронних заходів. Чемпіонат сприяє зміцненню дружби і співпраці між силовими структурами України, підвищенню іміджу нової української поліції, укріпленню взаємодії між правоохоронними органами у боротьбі зі злочинністю, розвитку службово-прикладних видів спорту в нашій державі в скрутні часи.

У змаганнях XVIII Відкритого чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців взяли участь 24 команди, серед яких були команди з Білорусі, Молдови, Болгарії та Румунії. Протягом трьох днів учасники змагалися в демонстрації прийомів захисту під час пішого супроводу VIP та прийомів рукопашного бою, наданні першої долікарської допомоги VIP та його евакуації, шукали «вибухові пристрої» в автомобілі та демонстрували майстерність подолання смуги перешкод на авто, виконували стрілецькі завдання з індивідуальної швидкісної стрільби з різних положень та з автомобіля, під час пішого супроводу VIP групою охоронців.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська митниця не ...
Наступна новина: Вінничина: за останній ...

КОМЕНТАРІ