Орден

Орден "За мужність" вручили батькам загиблого бійця батальйону "Львів"

03.06.15 16:12 0 606
Начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія та голова Львівської обласної ради Петро Колодій вручили нагороду батькам загиблого у зоні АТО сержанта міліції Тараса Дороша.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким Указом Президента України від 9 квітня 2015 року був посмертно нагороджений боєць батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» сержант міліції Тарас Дорош, батькам загиблого вручили під час чергової сесії Львівської обласної ради.

«Я вдячний Вам за те, що виростили такого сина – справжнього героя, котрий у важкий час, не задумуючись, добровільно пішов захищати Україну і віддав найдорожче, що може віддати людина – власне життя за її незалежність та територіальну цілісність. Ми всі пишаємось, що нам довелось служити з Тарасом. Пам'ять про нього житиме вічно», - звернувся Дмитро Загарія до Тарасових батьків – Руслана Мироновича та Галини Володимирівни.

Тарас Дорош у травні 2014 року одним з перших добровільно вступив на службу у батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів». Після навчання склав Присягу на вірність українському народові та у складі підрозділу був відправлений для виконання бойового завдання у зону АТО.

За сумлінне виконання службових обов'язків сержант міліції Дорош Тарас Русланович, 20 грудня 2014 року, був нагороджений Почесною грамотою Львівської обласної державної адміністрації.

Під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО у селищі Станиця Луганська Луганської області, 14 січня 2015, року куля терориста-снайпера обірвала життя Тараса. Йому виповнилось усього 27 років. У львівській середній школі № 42, де навчався Тарас Дорош, 19 березня, на його пам'ять було встановлено меморіальну дошку.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівники прокуратури ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ