У Львові організували «Дитяче автомістечко»,де малюки навчатимуться правилам безпеки на дорозі

У Львові організували «Дитяче автомістечко»,де малюки навчатимуться правилам безпеки на дорозі

03.06.15 08:04 0 513
У Міжнародний день захисту дітей у Львові відкрили автомістечко для малечі. Таку розвагу для діток організували у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького.

1-го червня до автомістечка завітали працівники Державтоінспекції та провели для малят цікаві й повчальні заняття з безпеки на дорозі.

Правоохоронці зазначають: надзвичайно важливо, аби діти ще змалку навчалися орієнтуватися у складних дорожніх ситуаціях і робити лише правильні кроки. А завдання дорослих – допомагати їм у цьому та неодмінно показувати малечі лише хороший приклад.

Аби малі бешкетники могли краще засвоїти «дорожню абетку» та відчути себе справжніми учасниками дорожнього руху, у Львові запрацювало «Дитяче автомістечко». Тут є усе необхідне для навчання малечі – і дорожні знаки, й розмітка. Над організацією дорожнього руху на території містечка працювали співробітники Державтоінспекції Львова.

Спеціально для дорослих розробили пам’ятку про виховання юних учасників дорожнього руху. Тож, поки дітвора відпочиватиме в автомістечку, катаючись на велосипедах та іграшкових авто, батьки зможуть ознайомитись із корисними порадами.

За інформацією відділу Державтоінспекції міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ