Рівненщина: за контрабанду сильнодіючих лікарських засобів мешканця області притягнуто до кримінальної відповідальності

Рівненщина: за контрабанду сильнодіючих лікарських засобів мешканця області притягнуто до кримінальної відповідальності

03.06.15 14:39 0 593
Прокуратурою Рівненської області забезпечено участь у судовому розгляді обвинувального акта із укладеною угодою про визнання винуватості стосовно мешканця області, який вчинив кримінальні правопорушення, що передбачені ч. 2 ст. 15 ч.1 ст. 201, ч. 3 ст. 321 (замах на контрабанду, незаконне придбання, зберігання з метою збуту сильнодіючих лікарських засобів) КК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводили слідчі СВ УСБУ в області.

Встановлено, що 42-річний Олександр у лютому 2015 року намагався перемістити через митний кордон України сильнодіючі лікарські засоби поза митним контролем. Чоловіка було затримано працівниками прикордонної служби на пункті пропуску «Удрицьк» Рівненської митниці та вилучено 800 пігулок препаратів «Metaxon», які він заховав у сумці.

— Обвинувальний акт скеровано до Дубровицького районного суду, який 20.05.2015 затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між підозрюваним та прокурором, та, врахувавши щире каяття підсудного, його активне сприяння у проведенні розслідування, призначив останньому покарання — 4 роки позбавлення волі з конфіскацією предметів контрабанди із встановленням іспитового строку на 2 роки, – повідомила начальник відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області Юлія Жигадло. ? А також відповідно до ст. 76 КК України на засудженого покладено обов'язки не виїжджати за межі України на постійне місце проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції, повідомляти про зміну проживання, роботи або навчання та періодично з'являтись в інспекцію для реєстрації.

Вирок суду ще не вступив у законну силу.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Стосовно проведених ...

КОМЕНТАРІ