На Рівненщині працівники ДАІ перевірятимуть пасажирський транспорт (+фото)

На Рівненщині працівники ДАІ перевірятимуть пасажирський транспорт (+фото)

03.06.15 12:53 0 539


«Автобус 2015», — саме під такою назвою впродовж червня працівники Державтоінспекції проводитимуть профілактичні заходи щодо профілактики аварійності на пасажирському транспорті.

Проведення цих заходів спрямовуватиметься насамперед на дотримання Правил дорожнього руху. Зокрема, звертатиметься увага на виявлення порушень правил зупинки і стоянки в місцях масових відправлень пасажирів, керування водієм автобусом без ліцензійної картки, перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 км одним водієм, відхилення від визначеного маршруту руху тощо.

- Під час проведення заходів особлива увага приділятиметься питанням діяльності фахівця з безпеки дорожнього руху, зберіганню транспортних засобів за місцем стоянки, організації передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв, — повідомив заступник начальника управління Державтоінспекції Рівненщини Віктор Мороз.

За результатами проведених заходів та про виявлені недоліки буде поінформовано голів обласної та районних (міських) держадміністрацій з внесенням пропозицій щодо усунення недоліків у роботі пасажирського автотранспорту з питань забезпечення безпеки перевезень пасажирів автобусами.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ