На Тернопіллі у селі Синьків урочисто стала до чергування новостворена місцева пожежна команда

На Тернопіллі у селі Синьків урочисто стала до чергування новостворена місцева пожежна команда

03.06.15 15:54 0 578
Створення у сільській місцевості протипожежних формувань - пріоритетне завдання для керівництва Управління ДСНС у Тернопільській області.

Ці зусилля не були марними – 29 травня в селі Синьків Заліщицького району урочисто стала до чергування новостворена місцева пожежна команда.

На урочисту церемонію з нагоди її відкриття завітали перші особи області та району, представники органів місцевої виконавчої влади та сільської громади, а також делегація обласного Управління ДСНС.

Місцевий священнослужитель з побажаннями миру та Божого благословення освятив новостворений підрозділ та його працівників і побажав, аби ті гідно виконували свій професійний обов'язок та завжди, з Божою опікою, після гасіння пожеж живими та неушкодженими поверталися до своїх домівок.

Відкриваючи новостворений підрозділ голова обласної державної адміністрації Степан Барна урочисто перерізав стрічку та побажав пожежникам наснаги в почесній справі порятунку людських життів та матеріальних цінностей.

Також із початком нелегкої, проте вкрай важливої та потрібної громаді роботи привітав вогнеборців й очільник пожежно-рятувальної служби області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей. Він, в свою чергу, побажав новоствореному колективу згуртованості і успіхів у професійній діяльності.

Працівники місцевої пожежної команди чергуватимуть в цілодобовому режимі і у випадку виникнення пожежі, до прибуття основних сил зможуть протистояти руйнівній стихії вогню. Сільські рятувальники забезпечені новою сучасною пожежною технікою та всім необхідним обладнанням, яке дозволить їм виконувати завдання за призначенням.

За матеріалами прес-служби УДСНС у Тернопільській області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ