Універсальний спортивний майданчик відкрили у Тернополі на вул. Старий ринок

Універсальний спортивний майданчик відкрили у Тернополі на вул. Старий ринок

03.06.15 12:48 0 504
Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Тернополі на вул. Старий ринок відбулося урочисте відкриття універсального спортивного майданчика. Міський голова Тернополя Сергій Надал зауважив, що на майданчику проведено капітальний ремонт, обладнано штучне покриття, встановлено огорожу та оновлено спортивний інвентар. Даний об’єкт призначений для проведення різних ігрових видів спорту для дітей та молоді.

«Спеціальна комісія зробила обстеження дворів, де раніше були спортивні майданчики, і по черзі їх будуть оновлювати у кожному мікрорайоні, - розповідає Сергій Надал. – Наразі універсальний спортивний майданчик відкрили на вул. Старий ринок, цього ж року такі ж майданчики з’являться на вул. П.Орлика, Д. Галицького та Л. Українки».

Фізичне виховання та спорт, а також пропагування здорового способу життя є пріоритетом у діяльності Тернопільської міської ради. Саме тому у місті триває реконструкція ряду спортивних майданчиків, а нещодавно на острівку «Чайка» облаштували вуличні тренажери. Нагадаємо, що у 2014 році у Тернополі облаштовано універсальні спортивні майданчики на вул. Вербицького та 15 Квітня.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на нараді ...
Наступна новина: На Рівненщині працівники ...

КОМЕНТАРІ