Тернопілля: відбувся обласний марафон «З турботою про дитину»

Тернопілля: відбувся обласний марафон «З турботою про дитину»

03.06.15 16:48 0 577
2 червня у рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей за ініціативи Тернопільської облдержадміністрації відбувся обласний марафон «З турботою про дитину».

Цього року участь у заходах взяли 300 школярів із усієї області – це діти-сироти та діти, батьки яких загинули під час проведення антитерористичної операції.

Програма обласного марафону "З турботою про дитину" передбачала урочисту та розважальну частину. Розпочалися заходи об 11:00 в Тернопільській обласній філармонії. Там відбулася концертна програма від вихованців Центру творчості дітей та юнацтва. Також у фойє провели майстер-класи.

Привітав дітей голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Завдання усіх, без винятку, органів державної влади, - зробити все, щоб кожна дитина відчувала себе захищеною, відчувала комфорт та затишок, - зазначив Степан Барна. – Я дуже хочу щоб всі діти, які через певні обставини покинули свої домівки в Криму, на Луганщині та Донеччині, відчули гостинність Тернопілля. Ми вас дуже любимо і хочемо, щоб був спокій і мир по всій України, щоб між нами панували любов і взаєморозуміння».

Відтак дітям вручили святкові подарунки.

Розважальна частина програми розпочалася в ТРЦ «Подоляни». У програмі - перегляд мільтфільму „Нарешті вдома” у кінотеатрі Сінема Сіті, гра у боулінг та інші розваги за участі Центру свята „Коровай”.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Хмельниччина: ...

КОМЕНТАРІ