В Закарпатській області перечинські рятувальники отримали допомогу від польських колег

В Закарпатській області перечинські рятувальники отримали допомогу від польських колег

04.06.15 10:39 0 531
У рамках відзначення 616-ої річниці з моменту першої письмової згадки про Перечин, це місто відвідала делегація з польського міста-побратима Глогов Малопольський. Гості Закарпаття взяли участь в урочистостях з нагоди святкування Дня міста, а також завітали до місцевих рятувальників.

Польські делегати Барбара Мадей – керуюча справами міського уряду в Глогові Малопольському та депутати уряду Божена Бонк і Жофія Янда, а також комендант стражів-пожежників гміни Глогова Малопольського Маріан Бонк навідалися до 1-ої державної пожежно-рятувальної частини.

Під час візиту делегація ознайомилася з побутовими умовами рятувальників, пожежною технікою та спорядженням вогнеборців. Пан Маріан був приємно вражений позитивними змінами, які відбулися з моменту його останнього візиту в перечинський пожежно-рятувальний підрозділ, і висловив сподівання на продовження дружніх та продуктивних стосунків між рятувальниками м. Перечин і пожежниками м. Глогов.

На завершення зустрічі пан Маріан Бонк вручив перечинським колегам 12 захисних касок, 38 пожежних ременів, 5 індивідуальних портативних ліхтарів і 3 пари захисних штанів-комбінезонів.

До слова, польські вогнеборці вже не вперше допомагають таким чином закарпатським рятувальникам. Так, у серпні минулого року пожежники м. Перечин отримали в подарунок бойовий одяг, каски, плащі, чоботи та інше необхідне для щоденної роботи спорядження.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ