В Закарпатській області діти міліціонерів побували на екскурсії (+фото)

В Закарпатській області діти міліціонерів побували на екскурсії (+фото)

04.06.15 11:31 0 616
Ужгородські міліціонери спільно з колегами Управління ДАІ УМВС влаштували для дітей екскурсію до кінологічого центру УМВС, Управління Державної автомобільної інспекції УМВС та батальйону Національної гвардії України – військової частини 3002 М в м.Ужгороді.

У Кінологічному центрі заступник начальника служби майор міліції Дмитро Безкровний розповів дітям про роботу міліціонерів-кінологів, продемонстрував умови у яких проживають та тренуються службові собаки, порекомендував дітям прості способи навчання домашніх улюбленців.







Затамувавши подих, діти дивилися, як німецька вівчарка слухняно виконував усі команди провідника та впевнено долав смугу перешкод. Також, екскурсанти на власні очі пересвідчитися у пошукових здібностях службових собак.







Наступною зупинкою було Управління ДАІ УМВС України в Закарпатській області. Інспектором з профілактичної роботи капітаном міліції Лідією Мацецкою було проведено урок безпеки дорожнього руху. Бесіда з дітьми виявилася цікавою, адже діти ставили купу запитань. Разом з працівниками ДАІ вони повторили правила переходу проїжджої частини, правила безпечної поведінки для велосипедистів, проїзду в громадському транспорті. Особлива увага зверталася на приклади наслідків порушень учасниками дорожнього руху законів доріг. Екскурсантам було роз’яснено, що основними причинами автопригод є перехід у невстановленому місці, несподіваний вихід на проїжджу частину та інше.









Після цього діти оглянули автомобілі та мотоцикли дорожньо-патрульної служби ДАІ, сідали за кермо й залюбки фотографувалися на пам’ять разом із міліціонерами.











Останнім пунктом призначення був батальйон Національної гвардії України – військової частини 3002 М в м.Ужгороді. Тут особливий інтерес у дітей викликала екскурсія на плац, де їм було продемонстровано зразки сучасної бойової зброї, якою користуються «нацгвардійці». Помічник коменданта старший прапорщик Іван Марухлинич, зокрема, продемонстрував присутнім знаменитий автомат Калашникова у різноманітних модифікаціях, аналогічний кулемет, ручний гранатомет, знамениту снайперську гвинтівку Драгунова (СВД), спецзасоби індивідуального захисту: шоломи, бронежилети, щити тощо. Та найбільше дітлахів зацікавив бронетранспортер, який вони роздивлялися з величезним захватом.На завершення екскурсії в «нацгвардійській їдальні» на екскурсантів чекав солодкий стіл.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: за ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ