В Закарпатській області левиця загризла одну з творців відомого серіалу

В Закарпатській області левиця загризла одну з творців відомого серіалу

04.06.15 12:25 0 546
Трагедія сталася у The Lion Park, Йоганнесбурзі, ПАР.

Кетрін Чеппел прибула в країну з командою волонтерів по захисту дикої природи від браконьєрів. За словами операційного менеджера Lion Park Скотта Сімпсона, лев накинувся на машину, в якій їхали люди, і атакував дівчину через вікно.

Іноземне джерело повідомляє, що Кетрін порушила правила безпеки і відкрила вікно, щоб сфотографувати левів, що є прямим порушенням правил безпеки.

Читайте також:

Став дідом – кинув курити

Чоловік-гід спробував завдати леву кілька ударів, проте в результаті серйозно постраждав сам і був відправлений до лікарні. Дівчина померла на руках у прибулих на місце події лікарів.

«Ділянка, де проживають леви, відокремлена від решти території парку. На в'їзді в нього відвідувачам вручають папір, де сказано, що вікна повинні бути закриті протягом всієї поїздки. Відповідні попередження також висять по всій ділянці », – сказав Сімпсон. Функціонер також уточнив, що тварину не буде приспано. При цьому представники парку проведуть власне розслідування інциденту.

Кетрін Чеппелл родом з Нью-Йорка (США), працювала у Ванкувері. Відомою дівчина стала завдяки участі в розробці графічних спецефектів до серіалу «Гра престолів», фільмів «Дивергент» і «Перший Месник: Інша війна».

Підготувала Анна Пащук.

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Юні чернігівські туристи ...

КОМЕНТАРІ