Микола Романюк представив колективу ДКП «Луцьктепло» нового директора

Микола Романюк представив колективу ДКП «Луцьктепло» нового директора

04.06.15 12:41 0 641
Cьогодні міський голова Микола Романюк представив колективу ДКП «Луцьктепло» нового директора ­ Юрія Степановича Паращія.

Він зазначив: “Останнім часом ситуація на підприємстві склалася не проста, проте не критична, адже тут працює хороший колектив”. Міському голові доводилося зустрічатися з колективом ДКП «Луцьктепло» щодо певних непорозумінь, що й спричинило кадрові зміни. Микола Романюк розповів, що три місяці працював над підбором достойної кандидатури, яка не мала б родинних чи бізнесових стосунків у місті Луцьку. Для цього він звертався до структур, які добре обізнані з кадрами у цій сфері. Надходили пропозиції, відбувалися зустрічі з кандидатами, а на останньому етапі серед трьох кандидатур було вибрано Юрія Степановича Паращія.

Новопризначений директор має дві вищі освіти. Закінчив Івано-Франківський державний університет нафти і газу за спеціальністю «Проектування та спорудження нафтогазопроводів і нафтогазосховищ” та факультет перепідготовки кадрів Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника (кваліфікація бухгалтер-економіст). З 2001р по 2003р. працював на ДП «Західнафтогазсервіс» м. Львів на посаді інженер 3-ї категорії. 2003р.-2007р. - заступник директора ПП «Талан» м. Долина. 2007р-2009р - начальник управління комерційної діяльності ПАТ «Львівгаз» м. Львів. З 2009 року до сьогоднішнього призначення він був начальником філії Самбірського управління експлуатації газового господарства ПАТ «Львівгаз». Міський голова зазначив, що з Юрієм Степановичем Паращієм підписано контракт на один рік.

За словами міського голови, на стосунки в колективі вплинуло й припинення гарячого водопостачання. HAK «Нафтогаз» припинила постачання газу на переважну більшість котелень ДКП «Луцьктепло» через наявну заборгованість підприємства за природний газ, використаний для подачі тепла та гарячої води в оселі лучан. Він зазначив, що ситуація вирішується на державному рівні, ведуться перемовини з HAK «Нафтогаз».

Юрій Степанович Паращій серед своїх першочергових кроків також назвав відновлення гарячого водопостачання у місті Луцьку, підготовка до опалювального сезону та об'єднання зусиль колективу, адміністрації, профспілкової організації для розвитку підприємства.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Успіх подружнього життя: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ