В Луцьку микола Романюк привітав Богуслава Галицького з 65-річчям

В Луцьку микола Романюк привітав Богуслава Галицького з 65-річчям

04.06.15 11:47 0 593
65-й день народження відзначає директор Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, головний тренер “Континіум-Волинь-Університет”, заслужений тренер Богуслав Галицький. Він пройшов шлях від тренера-викладача з волейболу до директора дитячо-юнацької спортивної школи. Ця людина щодня переживає за своїх підопічних, намагається вкласти у них свої знання та досвід. Під його керівництвом жіноча волейбольна команда “Континіум-Волинь-Університет” успішно виступає у чемпіонаті України. Його вихованки виступають у складі титулованих клубів. Не одне покоління волейболістів дякує Богуславу Галицькому за своє становлення як спортсмена.

Привітати ювіляра завітав міський голова Микола Романюк. Він зауважив, що з Богуславом Андрійовичем знайомий ще з 80-х років. За його словами, завжди було приємно співпрацювати з цією людиною. “Я не міг не приїхати і не привітати. Мені приємно це зробити у присутності ваших вихованців та підлеглих, а не у кабінеті. Ви людина, яка вписала золоту волейбольну сторінку в історії нашого міста, Волині й України. Ви - людина самовіддана і живете спортом. Дуже хочеться, щоб більше людей було у нашій державі, які роблять свою працю не зважаючи ні на що. З вашого життя можна писати книгу. Це була б цікава річ”, - наголосив він.

Микола Романюк наголосив, що Богуслав Галицький завжди йшов з впевненістю по життю, не заважаючи ні на що. Міський голова назвав його прикладом для наслідування, як треба любити спорт і свою роботу.

Зауважив Микола Романюк, що триває будівництво 27-ї школи у Луцьку. Там має бути сучасний спортивний комплекс на 1000 глядацьких місць, у якому можна буде проводити змагання міжнародного рівня.

Міський голова побажав імениннику міцного здоров'я, щастя, достатку та здійснення планів.

Також Микола Романюк вручив Почесну грамоту міського голови та квіти Богуславу Галицькому.

Лунали вітання й від колективу дитячо-юнацької школи, команди “Континіум-Волинь-Університет” та інші.

Ювіляр подякував усім за вітання. За його словами, йому приємно, що міський голова Микола Романюк прийшов привітати особисто. Він наголосив, що з міським головою завжди гарно співпрацювали, неодноразово звертався за допомогою і отримував її.

Подякував Богуслав Галицький й колективу обласної дитячо-юнацької спортивної школи і волейбольної команди. “Дякую усім за спільну щоденну роботу. Сподіваюся, що ми й надалі разом будемо працювати і реалізовуватимемо мрії. Сам я без колективу спортшколи, дівчат, які виходять на волейбольний майданчик, нічого б не зробив. Це наша спільна робота”, - додав він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: “Королівство Швеція – ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ