В Івано-Франківській області рятувальники привітали журналістів із професійним святом

В Івано-Франківській області рятувальники привітали журналістів із професійним святом

04.06.15 10:24 0 560
Оригінальне привітання від прикарпатських рятувальників отримали напередодні професійного свята представники засобів масової інформації: 3 червня в спортивному залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області вони спробували свої сили у змаганнях з міні-футболу із командою працівників пожежно-рятувальної служби.

У спортивному залі вирували справді олімпійські пристрасті. Сторонньому спостерігачеві годі було б і зрозуміти, що у футбол грають не професійні спортсмени, адже рятувальники і журналісти «перекваліфікувалися» на футболістів дуже вдало. Кожен поєдинок був по-своєму цікавим та захоплюючим. Усі учасники показали хорошу фізичну підготовку та величезне бажання перемогти. Перемогла дружба.

Т.в.о. начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк нагородив команду журналістів кубком. Голова Івано-Франківської обласної організації національної спілки журналістів України Вікторія Плахта вручила команді рятувальників булаву – древній символ могутності та звитяги.

Також Ігор Оксентюк привітав журналістів з їх професійним святом, побажав успіхів на нелегкій творчій ниві та подякував представникам мас-медіа за тісну співпрацю з рятувальниками заради найблагороднішої мети – приходити на допомогу людям у хвилину біди.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Судом задоволено вимоги ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ