Чернівці: Турнір з міні-футболу проведуть для неповнолітніх,що виховуються у сім’ях,які опинилися в складних життєвих обставинах

Чернівці: Турнір з міні-футболу проведуть для неповнолітніх,що виховуються у сім’ях,які опинилися в складних життєвих обставинах

04.06.15 16:17 0 560
З нагоди святкування Дня захисту дітей 6 червня відбудеться міський турнір з міні-футболу серед неповнолітніх, які перебувають на обліку в ЧМВ КВІ відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області, Першотравневому, Садгірському, Шевченківському РВ УМВС України в Чернівецькій області та Чернівецькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Захід проводиться з метою формування здорового способу життя, доброзичливості в групі, патріотизму, згуртованості; попередження вчинення повторних правопорушень; підвищення рівня фізичної загартованості та зміцнення здоров'я дітей, а також активізації та популяризації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-виховної роботи серед неповнолітніх.

Турнір розпочнеться об 11.00 у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія» за адресою: м. Чернівці, вул. Воробкевича, 6.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЖКП „Покровське”: в ...
Наступна новина: 7-9 червня до Чернігова ...

КОМЕНТАРІ