Юні чернігівські туристи вправлялися в орієнтуванні

Юні чернігівські туристи вправлялися в орієнтуванні

04.06.15 12:26 0 520
З 26 по 28 травня на Чернігівщині в містечку «Юний турист» біля с. Количівка пройшла відкрита особисто-командна першість міського Центру ТОВРДМ зі спортивного орієнтування.

У першості взяли участь 10 команд – гуртківців Центру та команда куликівських туристів. Всього на лісових доріжках змагалися біля 140 дітей різного віку (від 8 до 17 років).

Програмою змагань були передбачені: смуга перешкод, конкурс патріотичної та туристичної пісень біля вогнища, першість Центру ТОВРДМ зі спортивного орієнтування, радіальний вихід до р. Десна, турнір із футболу та нічне орієнтування.

Призерами та переможцями в загальному заліку стали відповідно серед гуртків спортивного орієнтування команди керівників гуртків Яни Ніколаєнко, Юрія Федоренка (смт. Куликівка) та Лілії Криволап, серед гуртків іншого профілю відповідно команди керівників гуртків Ганни Гладченко та Анни Ніколаєнко.

Хороша організація змагань, відмінна погода, пісні біля вогнища, участь у поході, турніри з футболу, подолання смуги перешкод зблизили та згуртували дітей різних гуртків Центру ТОВРДМ.

Як зазначив директор Центру Олександр Гаврилей, ці змагання підвели підсумок діяльності гуртків за навчальний 2014-2015 рік. Він підкреслив, що на цьому колектив закладу не зупиняється, адже попереду літо – сезон активної позашкільної роботи з дітьми.

Так, уже з середини червня збірні команди Центру братимуть участь у обласних змаганнях із туризму та у зльоті юних туристів-краєзнавців. А з 26 червня по 3 липня збірна команда Центру зі спортивного орієнтування на правах переможця обласних змагань поїде до Полтави на Чемпіонат України серед юнаків.

За інформацією Центру ТОВРДМ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ