Рівненщина: рятувальники зустріли та доставили до місця проживання маму та двох її неповнолітніх дітей із Луганської області

Рівненщина: рятувальники зустріли та доставили до місця проживання маму та двох її неповнолітніх дітей із Луганської області

04.06.15 17:50 0 618
Рівненські рятувальники продовжують допомагати родинам вимушених переселенців, які переїздять на Рівненщину з районів проведення АТО.

Так, 03 червня співробітники Головного управління ДСНС зустріли на залізничному вокзалі міста Рівне жінку з двома неповнолітніми синами 10-ти та 7-ми років, які залишили свою оселю в смт. Металіст Луганської області та приїхали на Рівненщину в пошуках більш сприятливих умов для життя.

Рятувальники допомогли людям зійти з потяга та піднесли їхні особисті речі до службового автомобіля. З громадянами поспілкувався психолог Служби порятунку та надав їм необхідну моральну допомогу. Також приїжджим роз'яснили порядок оформлення першочергових необхідних документів, надали координати центру зайнятості та департаменту соціального захисту населення. Після цього співробітники ДСНС допомогли родині доїхати до тимчасового місця проживання в гуртожитку районного колегіуму села Заболоття Володимирецького району.

Довідково: на сьогоднішній день у Рівненській області організовано проживання 3519 вимушених переселенців з АР Крим та районів проведення АТО, з яких 1002 дитини і 972 інваліда та осіб похилого віку.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області нагадує, що обласний штаб з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції, продовжує приймати звернення від людей, які вирішили залишити райони проведення АТО. Телефони «гарячої» лінії «101», 0 800 500 078, 63-36-01.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ