рятувальники навчали співробітників Національного банку України правилам безпеки

рятувальники навчали співробітників Національного банку України правилам безпеки

04.06.15 18:23 0 661
Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області здійснюють роз’яснювальну роботу з громадянами, які працюють у різних сферах діяльності, адже від нещасних випадків ніхто не застрахований. Саме така профілактична робота дозволить охопити якомога ширше коло людей.

Так, 3 червня рятувальники провели роз’яснювальну роботу з працівниками Управління Національного банку України в Чернівецькій області. Фахівці Управління ДСНС нагадали всім працівникам банку про те, що власна безпека – справа насамперед самих людей. Тому дотримання елементарних правил безпеки стосується кожної людини. «Це не вимагає жодних надзусиль, проте завдяки цьому можна зберегти ваше життя та здоров’я» – звернулися рятувальники до людей. Окрім цього, працівники Управління ДСНС розповіли яких правил потрібно дотримуватися під час відпочинку на природі. Зокрема, присутнім нагадали, що під час відпочинку в лісі не можна розводити багаття ближче ніж за 25 м. до листяних дерев і за 50 м. до хвойних, адже вітер може перекинути іскру з вогню на дерева, а в спекотну погоду цього буде достатньо для виникнення лісової пожежі. А під час відпочинку на воді, не можна залишати дітей без нагляду, оскільки їхня поведінка є непередбаченою і якщо вчасно не помітити загрози це може призвести до трагедії. Разом з цим, не забули рятувальники нагадати присутнім і про дії у разі виявлення підозрілого предмету чи надзвичайної ситуації техногенного характеру.

По завершенню власного виступу, рятувальники відповіли на питання працівників банку. Так, наприклад, людей цікавили дії у разі розливу ртуті, зокрема якщо вдома розбився ртутний термометр. На це представники Управління ДСНС детально розповіли що робити у такому випадку та нагадали, що при розливу ртуті потрібно телефонувати до Народної служби порятунку 101. «Цілком природно, що люди запитують про дії у разі розливу ртуті, адже практично у кожного вдома зберігаються ртутні термометри. Тому люди повинні бути ознайомлені із порядком дій у разі його розбивання, і, як насідок, розливу ртуті» – повідомили рятувальники.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ