Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 4 пожежі

04.06.15 11:34 0 485
Впродовж минулої доби на території Чернівецької області вникло 4 пожежі, 3 з яких сталися в обласному центрі. Так, по вул. Гастелло у Чернівцях пожежа виникла в одній з квартир одноповерхового житлового будинку. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру за лічені хвилини прибув на місце події. Оперативні дії вогнеборців дозволили запобігти подальшому поширенню вогню, через що було врятовано від знищення квартиру, в якій виникла пожежа. Полум’ям пошкоджено двері.

Також у Чернівцях по вул. Героїв Майдану горів легковий автомобіль «Audi». Рятувальники, які виїжджали за місцем виклику, ліквідували пожежу. Вогнем знищено моторний відсік автомобіля. Під час ще однієї пожежі в обласному центрі сталося загорання сміття по вул. Одеській. Рятувальники ліквідували пожежу за короткий проміжок часу.

У селі Петрашівка Герцаївського району виникла пожежа в господарській будівлі місцевої мешканки. Дерев’яні стіни та перекриття будівлі сприяли розповсюдженню вогню. Оскільки поруч із господарською будівлею знаходилися 2 житлові будинки, то існувала загроза перекидання вогню на них. Рятувальники міста Герца та місцева пожежна охорона села Горбово були направлені на місце події. Завдяки чітким та злагодженим діям вогнеборців пожежу було ліквідовано у тих межах, у яких рятувальники застали її момент прибуття. Вогнем знищено частково покриття, пошкоджено речі домашнього вжитку. Рятувальники зберегли від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться ...

КОМЕНТАРІ