У Рівненській області готовність до навчання зміцнює шанси на працевлаштування

У Рівненській області готовність до навчання зміцнює шанси на працевлаштування

04.06.15 18:33 0 752
Важливою умовою успішного працевлаштування є готовність людини до професійного навчання. У цьому переконався колишній безробітний Петро Савонік, який за направленням Володимирецького районного центру зайнятості отримав нову професію, а потім – і роботу.

У час динамічних змін, які наповнили всі сфери життя, професійна мобільність є дуже важливою. Колишні спеціальності швидко втрачають актуальність, ринок праці вносить свої правки, диктує нові умови та підвищені вимоги до професійної компетентності.

Петро Савонік звернувся до Володимирецького РЦЗ за сприянням у пошуку роботи, так як мав тільки посвідчення водія і жодного дня ніде не працював. На консультації у спеціаліста з профнавчання йому запропонували здобути професію слюсаря з ремонту автомобіля – адже Петро Васильович полюбляє працювати з технікою. В серпні 2014 року безробітний був зарахований слухачем до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією слюсар з ремонту автомобіля. І ось після восьмимісячного навчання він став кваліфікованим працівником.

Згодом, завітавши до центру зайнятості, Петро Савонік висловив задоволення тим, що йому надали можливість здобути професію. Відверто зізнався, що коли пропонували навчання, то мав певні сумніви, чи потрібно це йому. Під час виробничої практики на підприємстві кваліфікованого та енергійного слухача відмітив роботодавець і запропонував роботу. Відтепер, Петро Васильович має професійно-технічну освіту і гарантоване місце працевлаштування. Він вдячний спеціалістам центру зайнятості за допомогу в працевлаштуванні.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники навчали ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ