У Рівненській області криза - це не лише безробіття,а й можливість розвиватись та створювати нові робочі місця

У Рівненській області криза - це не лише безробіття,а й можливість розвиватись та створювати нові робочі місця

04.06.15 14:40 0 542
Міні-ярмарок вакансій провели 28 травня в Радивилівському районному центрі зайнятості на замовлення командитного товариства (КТ) «Радивилівська меблева фабрика». Роботодавець звернувся до служби зайнятості за допомогою у підборі кадрів і пересвідчився в ефективності співпраці.

Ускладнення фінансової ситуації в державі та підвищення курсу валют відчутно позначилося на вартості імпортних товарів. Це пов'язано і з виробництвом товару за кордоном, і з його доставкою в Україну. Подорожчання меблів виробництва Чехії, Польщі, Італії призвело до зменшення попиту на імпортний товар. Проте збільшилась увага покупців до вітчизняних виробників, що, відповідно, окреслило потребу створення нових робочих місць.

У травні до районного центру зайнятості за допомогою у підборі кадрів звернулося місцеве підприємство із виробництва меблів КТ «Радивилівська меблева фабрика». Асортимент, якість та доступні ціни продукції цієї фабрики давно вже відомі далеко за межами району. Тому із збільшенням числа замовлень виникла необхідність у нарощенні кадрового потенціалу підприємства – від заготівельної до пресувальної та оздоблювальної дільниць. Тож на ярмарку пропонували вакансії верстатника деревообробних верстатів, шліфувальника по дереву, токаря по дереву та лакувальника.

Інспектор з кадрів КТ «Радивилівська меблева фабрика» Тетяна Іванюк ознайомила присутніх з умовами праці, розміром заробітної плати та пакетом соціальних послуг. Безробітні отримали вичерпну інформацію на всі запитання стосовно запропонованої роботи. Багато учасників ярмарку виявило бажання прийти на підприємство, щоб безпосередньо ознайомитися з робочим місцем та скористатися можливістю навчання на виробництві.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Переважна більшість ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ