У Рівненській області згуртованість - запорука подолання проблеми безробіття

У Рівненській області згуртованість - запорука подолання проблеми безробіття

04.06.15 12:46 0 511
Розширену нараду «Об'єднання зусиль органів влади, служби зайнятості, соціальних партнерів та роботодавців щодо вирішення проблем зайнятості в сучасних умовах» провели 29 травня на базі Дубенського міськрайонного центру зайнятості.

У заході взяли участь заступник голови Дубенської райдержадміністрації Володимир Іщук, міський голова Василь Антонюк, представники відділів економіки та власності, управлінь праці та соціального захисту населення РДА та міської ради, Пенсійного фонду України в Дубенському районі, об'єднаної державної податкової інспекції, голова асоціації підприємців, представник координаційного центру при Дубенській міській раді, керівники та представники підприємств, сільські голови.

Під час зустрічі йшлося про додаткові заходи для стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць і забезпечення ефективної зайнятості населення в районі та місті шляхом реалізації державних цільових програм та інвестиційних проектів.

Проблемні питання перспективи розвитку підприємництва порушили голова асоціації підприємців Анжела Глушкова та керівники ТзОВ «Волинь край» Володимир Шулепа, ТзОВ «Веснянка-Д» Валентина Юхимчук.

На шляхах подолання сільського безробіття, організації громадських робіт та робіт тимчасового характеру акцентували свою увагу Привільненський сільський голова Юрій Момотюк та секретар Рачинської сільської ради Наталія Касько.

Спеціалісти центру зайнятості підготували інформаційно-роз'яснювальні матеріали про заходи сприяння зайнятості у зв'язку із змінами до Закону України «Про зайнятість населення».

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ