Які основні особливості лазерної епіляції?

Які основні особливості лазерної епіляції?

05.06.15 02:26 0 2115
Лазерна епіляція - це руйнування волосяної цибулини під впливом теплового ефекту лазера без пошкодження навколишніх тканин.

Всіх цікавить питання: А скільки часу потрібно, щоб видалити волосся лазером?

Про це нам розкаже Шевченко І. П. - співробітник центру "GOLD LIGHT", де ви можете зробити лазерну епіляцію у Львові. Зазвичай цей процес охоплює від 9 місяців до 2 років. Інтервали між кожною процедурою є різними, тому що це залежить від ділянки шкіри, де проводиться епіляція. Також кількість процедур є індивідуальною для кожного клієнта, оскільки спеціалісти враховують інтенсивность та забарвлення волосся. Наприклад, якщо ви бажаєте видалити волосся на обличчі, то потрібно пройти не менше ніж 12 сеансів, а до 7 процедур - в зоні бікіні та на ногах.

Видалення всього волосся на певних ділянках тіла, потребує зробити не менше ніж 4 процедури. Часом їх збільшують, проте максимально їх проводять не більше ніж 10. До речі, волосся після епіляції випадає не відразу, а лише після 14 днів з дня, коли була проведена епіляція. Приблизно через 2 місяці нове волосся починає знову відростати, тоді ж не чекайте поки воно відросте, а приходьте на процедуру якнайшвидше. Памятайте, що якщо ви будете відвідувати процедури вчасно, то їх кількість буде значно менша. Тому після появи першого волоска, слід через 14 днів відразу йти на епіляцію.

Чи болісна процедура видалення волосся лазером?

Звичайно, процедура болюча, тому що процес спалювання волосся є процесом термічний. Проте, у кожному апараті встановлена спеціальна система охолодження, яка дозволяє охолоджувати відповідну ділянку шкіри. Також додатково використовують крем "Емла". Його варто наносити на ту ділянку шкіри, де будуть проводити епіляцію за годину до проведення процедури. Обовязково обмотайте дану ділянку плівкою для створення парникового ефекту. Перед процедурою зніміть її та протріть шкіру. Це значно полегшить больові відчуття.

Чи є протипоказання для людей, які використовують лазерну епіляцію?

На жаль, головним протипоказанням даного виду епіляції є онкозахворювання. На здорових ділянках шкіри дані новоутворення не можна спровокувати. Тому, якщо ваша шкіра здорова, то не бійтеся проводити дані процедури.

Памятайте, що ті, хто мають такі захворювання, як псоріаз, екзема та пігментація ні в якому разі неможна проводити епіляцію на ураженні ділянки шкіри. Також всі виступи на шкірі обовязково накривають білою тканиною, яка не пропускає лазерне проміння. До речі, не можна проводити епіляції і на засмаглій шкірі, тому що не може спричинити опіки шкіри.

Вплив епіляції на стан шкіри

Зазвичай, лазерна епіляція не є шкідливою для шкіри та для організму в цілому. Вже багато років ніхто не жалівся на даний вид епіляції.

Ви можете лише відчути, що ваша шкіра пече, проте цей процес триває лише 20 хвилин після проведення процедури. Можливе і почервоніння шкіри, проте це не несе ніякої шкоди і зникає через 2 години.

Не менш важливою є інформація про те, що ділянку шкіри, на якій проводилася епіляція варто зволожувати протягом певного часу. Оскільки після спалювання волосини шкіра стає сухою. Проте це тимчасово.

З усіх видів епіляція - лазерна є найбільш ефективною. Варто лише обрати кваліфікованих спеціалістів та не боятися приємних змін на вашому тілі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Какие есть насосы
Наступна новина: Несколько слов о лазерной ...

КОМЕНТАРІ