Самі популярні меблеві тканини

Самі популярні меблеві тканини

05.06.15 02:01 0 1185
Під час виробу м'яких меблів, один з визначальних фактів їх високої якості є саме меблева тканина. Вона повинна мати поєднання естетичних і експлуатаційних властивостей, для того, щоб відповідати потребам споживача та меблевого виробництва. Сучасні меблеві тканини розроблені спеціально для оббивки. Вони відрізняються від звичайних:

1. підвищеною зносостійкістю;
2. вогнетривкістю;
3. невидимим тефлоновим напиленням( захищає від плям та вологи).

Цими якостями тканини наділені завдяки використанню, саме в їх складі, особливого волокна - тревіри. Зберігаючи свої властивості, меблева тканина може бути досить різною. До речі, в Україні ви можете придбати меблеві тканини в інтернет магазині interior-fabrics.com.ua.

Критерії для правильного вибору тканини:


Визначальними і основними критеріями при виборі м'яких меблів є не тільки функціональність і зручність, а також дизайн оббивки. Ці фактори, впливають на враження людини, коли відбувається візуальний контакт з тканиною.

Одним з важливих факторів є також колір тканини. Коли ви вибиратимете колір, необхідно обов'язково звернути увагу на два основні критерії:

1. поєднання інтер'єру приміщення з вибраним кольором;
2. поєднання моделі меблів та кольору.

Наступним важливим фактором є малюнок. При його виборі потрібно звернути увагу на:

1. багатство і об'ємність малюнка;
2. поєднання в малюнку кольорів;
3. гру кольору;
4. чіткість ліній;
5. рапорт;
6. тип малюнка.

Класифікація основних меблевих тканин:


- Флок: це замінник оксамиту. Оббивна тканина, яка має основу з бавовни та поліестеру (зазвичай - 35% хлопок, а 65% синтетика), на яку електростатичним методом наносять нейлоновий або капроновий ворс, що придає флоку вишукану оксамитову поверхню. Володіє флок всіма якостями:

1. довговічністю;
2. надійністю;
3. красою;
4. безпечною оббивною тканиною.

Крім того, він добре очищаються від забруднень, від яких зазвичай тяжко позбутися. На жаль, флок накопичує статичну електрику, і тому, коли сідаєш на диван, який оброблений флоком, то він дещо потріскує, наче приймає господаря.

- Жаккард - це незвичайний матеріал. Точніше сказати, це дітище мінливої та примхливою ​​моди. У жаккарді об'єдналися два стилі. Для любителів старовинних гобеленів він може показатися благородною класикою, а для шанувальників модерну - відзначиться саме фактура. Виготовляється він з бавовни, а також з синтетичної або змішаної пряжі ( 60% шовк, 40% синтетика).

- Сатен - біла поліефірна тканина, особливого сатенового переплетення. Сатен з лицьового боку на дотик нагадує шовк або атлас, але при цьому поверхня матова, і вона не дає відблисків і відмінно розсіює світло. Сатени володіють високими зносостійкими якостями - тканина міцна і щільна.

- Штучна шкіра - матеріал високої якості, який широко застосовується в оббивному виробництві. Дивани зі штучної шкіри відмінно виглядатимуть в офісі або в робочому кабінеті.

Переваги:

1. ​​вологостійкість;
2. хороша зносостійкість;
3. простота в чищенні;
4. м'якість;
5. не токсичність;
6. зручність у використанні.

Висновки

Меблева тканина постійно стає краще, міцніше, довговічніше, краще чиститься і улюблений диван завжди такий, який був при покупці.


Источник: http://interior-fabrics.com.ua/ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Які бувають дивани?
Наступна новина: Какие бывают унитазы

КОМЕНТАРІ