Творчу родину журналістів Вінниччини з професійним святом вітали керівники області та міста (+фото)

Творчу родину журналістів Вінниччини з професійним святом вітали керівники області та міста (+фото)

05.06.15 15:46 0 569
Велику творчу родину журналістів Вінниччини напередодні професійного свята вітали голова ОДА Валерій Коровій, голова Вінницької обласної Ради Сергій Свитко та виконуючий обов'язки Вінницького міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов.

Вітаючи журналістів місцевих засобів масової інформації, власкорів загальноукраїнських видань, широкий позаштатний актив з Днем журналіста, Валерій Коровій підкреслив: «Як виконавча влада, так і сфера журналістики на передовій: ми першими зустрічаємось із тими проблемами, які на сьогоднішній день формують наше життя, починаючи з непростої ситуації на сході України і закінчуючи щоденними викликами».

Очільник області відзначив важливу роль журналістської спільноти у формуванні громадянського суспільства, у розбудові країни, яка опирається на європейські демократичні цінності, яка дивиться вперед і має нові стимули для розвитку, оскільки «війна йде не лише на Сході України, війна точиться в інформаційному просторі».

Сергій Свитко відзначив важливу місію працівників засобів масової інформації – віддзеркалення дійсності. Він побажав присутнім чесно і без ефекту «кривого дзеркала » відбивати реалії сьогодення, чесно слугуючи своєму народові.

Надзвичайно високою і необхідною для суспільства назвав роль журналістів Сергій Моргунов : «Разом із тим, ваша професія є надзвичайно відповідальною,- зазначив він,- від того як ви подаєте матеріал, як висвітлюєте події,що відбуваються у вашому місті, районі чи селі, залежить формування думки вінничан, жителів Поділля».

Він також підкреслив, що останній рік – півтора професія журналіста увійшла до переліку найнебезпечніших в Україні. На жаль, багато журналістів за цей час поклали свої життя на вівтар правди, показуючи українцям і всьому світу правду про події Майдану та військові дії на Сході України.

Тож усі присутні на урочистому зібранні хвилиною мовчання вшанували загиблих журналістів.

Почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради і грошовими нагородами відзначено 63 кращих працівники засобів масової інформації Вінниччини. Від Вінницької міської Ради нагороджені 20 кращих журналістів.

Відзнаки Національної спілки журналістів України вручив голова обласної організації Національної спілки журналістів України Василь Паламарчук.

Справжньою окрасою журналістського свята стали патріотичні номери вихованців міського палацу мистецтв «Зоря»: ансамблю «Віво», дитячого «Зірковий батальйону», вокалістки Ольги Мельник.























































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: у м. Мукачево ...

КОМЕНТАРІ