Понад 18 тисячам родин Вінниччини вже призначено житлові субсидії (+фото)

Понад 18 тисячам родин Вінниччини вже призначено житлові субсидії (+фото)

05.06.15 17:34 0 604
Про це під час селекторної наради під головуванням керівника області Валерія Коровія повідомила перший заступник директора Департаменту соціальної політики ОДА Людмила Каратаєва.

«Призначення населенню житлових субсидій за спрощеним порядком залишається нагальним питанням. На надійшло 39 969 заяв, загалом 84 851 справа перебуває в роботі, призначено субсидії 18 181 родині. Налагоджено взаємообмін інформацією з Державною фіскальною службою та Пенсійним Фондом України, що дає можливість оперативного реагування на звернення громадян за субсидією», - зазначила Людмила Каратаєва.

Перший заступник директора Департаменту інформувала також про результати виконання доручення голови облдержадміністрації Валерія Коровія щодо збереження чисельності працівників системи соціального захисту населення області та зміцнення матеріально-технічної бази вказаних управлінь в умовах запровадження спрощеного механізму надання субсидій населенню.

Так, за словами посадовця, 82 % від загальної кількості районів з відповідальністю підійшли до виконання визначених завдань. «Частково, а деколи і в повній мірі, забезпечено підрозділи соціального захисту комп'ютерною технікою, принтерами та виділено кошти на придбання паперу і канцтоварів. Загалом по області на зазначені цілі виділено коштів на суму 315 тисяч гривень», - повідомила Людмила Каратаєва.

Водночас 5 районів не вжили належних заходів щодо забезпечення управлінь необхідними ресурсами. Відтак голова облдержадміністрації Валерій Коровій доручив взяти пояснення із вказаних районних очільників щодо невиконання визначеного доручення



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ