Вінничина: протягом тижня на території області проводитимуться командно-штабні навчання з територіальної оборони (+фото)

Вінничина: протягом тижня на території області проводитимуться командно-штабні навчання з територіальної оборони (+фото)

05.06.15 08:09 0 563
Про це під час селекторної наради з керівниками районів Вінниччини, що відбулася 4 червня, повідомив голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

За словами очільника регіону, з метою підвищення обороноздатності держави за рішенням Президента України протягом травня-червня 2015 року сплановано проведення командно-штабних навчань з територіальної оборони. До участі в таких заходах будуть залучені органи військового управління, а також керівники обласних та районних державних адміністрацій.

«Проведено перший етап такого навчання, і з 5 по 12 червня у 18 регіонах України, в тому числі й у Вінницькій області, буде проведено другий етап. Передбачено провести заходи щодо оповіщення, збору і укомплектування визначених стрілецьких батальйонів, загонів оборони та рот охорони військових комісаріатів, відпрацювати порядок їх застосування в межах областей, районів, міст, де вони формуються, - зазначив Валерій Коровій. - Ми провели перший етап роботи і повністю готові до другої фази. Будуть задіяні окремі райони Вінницької області».

Голова облдержадміністрації особливу увагу акцентував на тому, що після закінчення навчань військовозобов'язані будуть повернені до місць проживання.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Хмельниччина: в ...

КОМЕНТАРІ