В Україні розпочала роботу Енергетична митниця

В Україні розпочала роботу Енергетична митниця

05.06.15 09:02 0 520
Про це на прес-конференції повідомив начальник Вінницької митниці ДФС Олександр Савчук. Робота Енергетичної митниці стартувала з другого червня. Відомство проводитиме митне оформлення таких товарів: нафтопродукти, скраплений газ, речовини що використовуються як компоненти моторних палив, паливо моторне альтернативне, газ природній у газоподібному стані, нафта сира, аміак безводний та електроенергія (Перелік товарів, митне оформлення яких здійснюється цією митницею, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 20.04.2015 року № 448).

Підрозділи Енергетичної митниці розташовані у місті Києві, а також в Одесі, Львові, Миколаєві, Полтаві, Коростені, Куп'янську та Сарнах. Протягом ще двох місяців митний контроль та оформлення товарів, зазначених у переліку, проводить як Енергетична митниця, так і інші митниці ДФС.

За бажанням декларанта митне оформлення зазначених у Переліку товарів здійснюється за умови, що вони мають вагу нетто менше однієї тонни; декларуються як припаси (відповідно до гл. 34 розд. VI МКУ); переміщуються через митний кордон України як міжнародна технічна або гуманітарна допомога; поміщуються у певні митні режими ("транзит", "тимчасове ввезення", "тимчасове вивезення", "вільна митна зона", "безмитна торгівля", "знищення або руйнування", "відмова на користь держави" "реімпорт", "реекспорт") за умови дотримання встановлених наказом вимог.

Якщо у складі партій містяться інші, ніж зазначені у Переліку товари, за бажанням декларанта оформлення всієї партії проводить Енергетична митниця ДФС, але за умови, що фактурна вартість товарів у складі партії ? менша фактурної вартості решти товарів у складі цієї ж партії.

ГУ ДФС у Вінницькій області за матеріалами Вінницької митниці

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На дорогах державного ...

КОМЕНТАРІ