Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей влаштував свято маленьким вінниччанам (+фото)

Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей влаштував свято маленьким вінниччанам (+фото)

05.06.15 11:43 0 517
З нагоди відзначення Дня захисту прав дитини у концертній залі Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей відбулися святкові заходи.

Зранку веселим гомоном наповнився заклад. Діти зустріли гостей святковою інсталяцією «Декларації потрібні, справи просто необхідні!» та флешмобом «Діти –за мир!» В блакитне небо під радісні вигуки дітей знялися кульки –мрії.

Особливої урочистості святу додав зведений духовий оркестр Вінницького музичного училища ім. Леонтовича, який не тільки підняв настрій оточуючим, але й сприяв формуванню естетичних смаків вихованців.

Святкова концертна програма носила символічну назву «Дитинство –схід долі дитини». Також для того, щоб вихованцям центру було легше іти життям, їх підтримують небайдужі люди. На свято до центру завідали наступник голови обласної ради Солейко Н.П., начальник служби у справах дітей Вінницької облдержадміністрації Дорош Т.С., заступник начальника управління спільної комунальної власності Волощук В.І., благодійники та інші гості свята. Із вітальним словом виступив директор центру Кузь О.І., присутні гості.

Гортаючи так званні «сторінки альбому» гості мали змогу побачити та почути як дотримуються права дітей в центрі, чим живуть неповнолітні, яку світлу мрію на майбутнє виношують. Кожен вихованець мав змогу проявити себе в танці, співі, драматизації. А це вже важливий крок до самореалізації дитини, підняття її самооцінки.

Вихованці центру відчувають постійну духовну опіку з боку митрополита Вінницького та Барського Симеона. Кожна зустріч з ним це глибокий та пам'ятний урок любові та милосердя. Такою вона була і в цей день. Довірливо та зворушливо звучали вірші та пісні, які діти дарували його високопреосвященству. Разом з владикою був протоієрей отець Максим, який є викладачем недільної школи в центрі, представники преси.

Крім радості спілкування вихованці центру отримали щедрі подарунки, що не були зайвими на святі.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ