Волинські правоохоронці зробили свято вихованцям підшефного закладу

Волинські правоохоронці зробили свято вихованцям підшефного закладу

05.06.15 15:03 0 654
Працівники управління інформаційно-аналітичного забезпечення УМВС України у Волинській області на чолі із керівником Валентином Іванським прийшли, аби підтримати особливих діток. Правоохоронці передали одяг, іграшки та солодощі.

У рожищенський притулок для дітей служби у справах дітей облдержадміністрації не один рік є підшефним закладом волинських правоохоронців. Нині у закладі перебуває 20 вихованців. Це - діти, від яких відмовилися рідні, батьків яких позбавили батьківських прав, а також ті підлітки, які схильні до бродяжництва та скоєння правопорушень.

Малечі правоохоронці подарували новенький одяг, іграшки та солодощі. Тож жоден із них не залишив залу без подарунка.

- Незважаючи на проблеми в державі, слід шукати можливості та не забувати про малюків, у яких у житті щось складається не так. Ми вже десять років опікуємося закладом: спільно із керівництвом обговорюємо всі матеріальні проблеми вихованців, які намагаємося відразу вирішити, - розповів Валентин Іванський.

За словами керівника притулку для дітей Леоніда Матвійчука, правоохоронці не стоять осторонь проблем діток, обділених долею. А тому їх приїзд для малечі - завжди приємний сюрприз:

- Щодня намагаємося максимально відтворити атмосферу домашнього затишку та створити хороші умови перебування у закладі. У літній період оздоровлюємо дітей, тож незабаром десять із них поїдуть на відпочинок в Карпати. Для того, аби вони комфортно почували себе в товаристві однолітків, їх необхідно одягнути відповідно до сезону. Завдяки зусиллям міліціонерів ми вирішили проблему з одягом.

Насамкінець правоохоронці запевнили:

- Ми й надалі триматимемо шефство над притулком, адже втілити у реальність хоча б одну маленьку дитячу мрію – це успіх.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Создаем прибыльный сайт
Наступна новина: Тернопілля: іван Крисак ...

КОМЕНТАРІ