Луцьк: завершено роботи з облаштування першої велодоріжки у місті

Луцьк: завершено роботи з облаштування першої велодоріжки у місті

05.06.15 15:37 0 552
Міський голова Микола Романюк неодноразово наголошував на необхідності облаштування велосипедної інфраструктури. Першу з них зробили при влаштуванні нового тротуару на проспекті Соборності від Північного ринку до Палацу урочистих подій. міський голова оглянув виконані роботи.

Тут працівники підприємства “Луцькавтодор” відділили велодоріжку від пішохідної зони бруківкою іншого кольору. Крім того, на заїздах у двори багатоквартирних будинків, де перетинається тротуар та велодоріжка, нанесено спеціальну розмітку та встановлено відповідні дорожні знаки. Створені всі умови для безпечного руху велосипедистів.

Варто зазначити, що встановлено й спеціальні обмежувачі, аби на тротуар та велодоріжку не заїзджали автомобілі. Проте, на жаль, культура наших громадян бажає бути кращою, адже частину цих обмежувачів уже вирвано або пошкоджено.

Також Микола Романюк ознайомився з ходом робіт з капітального ремонту тротуару на проспекті Відродження. Роботи виконує підприємство “Луцькавтодор”. Зараз вони тривають на відрізку проспекту від перетину з вулицею Рівненською. Частину тротуару вже викладено новою бруківкою. Варто зазначити, що під час проведення робіт і на цьому тротуарі облаштовують велодоріжку. Тож міський голова подякував будівельникам за якісну роботу.

Планується й проведення ремонту тротуарів на проспекті Молоді з влаштуванням велодоріжки. Крім цього, планується нанести спеціальну дорожню розмітку, яка віділить велосипедну доріжку від площі Братський міст до вулиці Окружної.

Оглянув міський голова Микола Романюк разом з депутатом міської ради Анатолієм Бірюковим й заїзди у двори багатоквартирних будинків на проспекті Перемоги, 13, 17, 21 та Привокзальна, 1, які включені до переліку об'єктів дорожньої інфраструктури, що ремонтуватимуться цьогоріч. Крім того, тут планують облаштувати й пішохідну доріжку вздовж будинку на проспекті Перемоги, 13. Цією доріжкою користується багато лучан, які прямують до Луцького пологового будинку та Волинської обласної лікарні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатські військові ...
Наступна новина: Творчу родину журналістів ...

КОМЕНТАРІ