В Луцьку вшанували довгожительку

В Луцьку вшанували довгожительку

05.06.15 10:04 0 536
4 червня святкує 101-шу річницю із дня народження лучанка Ганна Рудик.

Щороку її велика та дружня родина збирається за столом, аби відсвяткувати день народження Ганни Якимівни. Довгожителька щиро й радо зустрічає гостей.

Ганну Якимівну також привітали представники департаменту соціальної політики Луцької міської ради: заступник директора департаменту Олег Главацький та головний спеціаліст апарату департаменту Тетяна Заєць.

Від влади міста жінці подякували за добрі справи, які зробила за довгі роки для міста і України, за хороших дітей, яких виховала Мати-героїня та побажали прожити ще багато літ у доброму здоров'ї.

Ювілярці урочисто вручено вітальний адрес від Луцького міського голови Миколи Романюка та квіти.

Окрім цього, Ганні Якимівні в рамках Комплексної міської Програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки з бюджету міста виплачена через поштове відділення зв'язку одноразова грошова допомога в розмірі 1000 гривень.

Гостям довгожителька подякувала, заспівавши пісню “Зеленеє жито, зелене”.

Довідково: Народилася Ганна Якимівна 04.06.1914 в селі Любитів Ковельського району в багатодітній селянській сім'ї. Під час Першої світової війни родину вивезли у Курськ. Там від тифу померла мама. Батько більш не одружувався. Сам виховував семеро діток. Вийшла заміж за мешканця села Любитів. З чоловіком Ганна Якимівна прожила понад півстоліття. Виховала семеро діток (2 дочок і 5 синів). Все життя працювала — і вдома, і на колгоспній ланці (трудовий стаж 27 років 10 місяців 6 днів). Рудик Ганна Якимівна є учасником війни, Матір'ю-героїнею. Має 10 онуків, 9 правнуків та 2 правнучки.

Департамент соціальної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях проведуть ...

КОМЕНТАРІ