Волинська область: у Луцьку проведено тренування формування цивільного захисту на автозаводі

Волинська область: у Луцьку проведено тренування формування цивільного захисту на автозаводі

05.06.15 16:14 0 612
4 червня у м. Луцьку на території ДП "Богдан моторс" відповідно плану-графіка проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах та установах, проведено тренування формувань цивільного захисту автозаводу для практичного відпрацювання дій керівного та обслуговуючого персоналу у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Тренування проводилися в два етапи, керівний склад підприємства та члени формування відпрацювали дії аварійної, медичної ланок при бомбардуванні. Диспетчер об’єкту увімкнув аварійну сирену, після чого адміністрація об’єкту через засоби об’єктового гучномовного зв’язку оголосила для працюючого персоналу загальну евакуацію. Працівники організовано залишили приміщення та укрились в спеціальному сховищі. Внаслідок уявного лиха аварійною ланкою було виявлено потерпілого, якого медична ланка евакуювала до сховища.

Для гасіння умовної пожежі в даховій котельні кузовного цеху на місце надзвичайної події прибули працівники об’єктової добровільної пожежної дружини на пожежному автомобілі. Вогнеборці провели бойове розгортання та здійснили ліквідацію умовної пожежі.

Такі тренування навчають працівників підприємств злагоджено діяти при виконанні робіт, пов’язаних з ліквідацією надзвичайних ситуацій, гасінні пожеж, підвищують їх навички у користуванні первинними засобами пожежогасіння та наданні першої домедичну допомоги потерпілим.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ