У Львівській області у літніх шкільних таборах відбуваються тренінги з пожежної та дорожньої безпеки

У Львівській області у літніх шкільних таборах відбуваються тренінги з пожежної та дорожньої безпеки

05.06.15 16:35 0 663
Навчальний рік добіг кінця, тож школярі відтепер і в літніх таборах повторять правила реагування у разі пожежі та основи безпечної поведінки на дорозі

Тренінги вже стартували 2 червня і наразі проходять на базі НВК школа-гімназія «Галицька». Фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області спільно із представниками Центру безпеки міста об’єднання «Самопоміч» та волонтерами кампанії «Безпечне місто» навчають школярів правилам безпечної поведінки на дорозі, вдома та під час відпочинку.

«Тренінг триває близько 30 хвилин, упродовж яких ми вчимо діток, як виходити із приміщення у разі пожежі, що говорити рятувальникам, коли телефонуємо за номером «101», від чого може виникнути пожежа», – розповіла Христина Авдєєва, провідний фахівець відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області.

Варто зауважити, що тренінги вже відбулися у понад 90 школах й охопили кілька тисяч дітей: «Окремо хочеться подякувати вчителям, адже у кожній школі та у багатьох класах є кутки безпеки із необхідною інформацію щодо реагування у випадку пожежі, на дорозі. Додатково на тренінгах ми роздаємо дітям листівки-пам’ятки, щоб цю інформацію вони могли зберегти у себе в щоденниках», - розповіла Олександра Паняк, керівник кампанії «Безпечне місто».

Нагадаємо, що тренінги з пожежної безпеки тривають із березня 2015 року у рамках кампанії «Безпечне місто».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині обласна ...

КОМЕНТАРІ