У Львові стартував Чемпіонат України з плавання серед юнаків

У Львові стартував Чемпіонат України з плавання серед юнаків

05.06.15 09:51 0 546
У Львові 3 червня 2015 року у відкритому басейні СКА відбулась урочиста церемонія відкриття Чемпіонату України з плавання серед юнаків. У змаганнях взяли участь понад 600 спортсменів із 19 областей та Києва, які представляють 61 дитячо-юнацьку спортивну школу.

Участь в урочистому відкритті окрім представників місцевої влади взяли депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріан Гутник, віце-президент Федерації плавання України, член технічного комітету Міжнародної федерації плавання (FINA) Андрій Власков, голова Федерації плавання Львівської області, начальник навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України підполковник Руслан Сеник.

"Львів перетворюється на українську столицю плавання, оскільки цього року ми приймаємо і чемпіонат серед юнаків, і чемпіонат серед юніорів. Львівщину на чемпіонаті країни представляє понад 30 спортсменів. І якщо раніше наша область посідала переважно останні місця, то зараз ми вже розраховуємо якщо не на медалі, то принаймні на наближення до п'єдесталу", – зауважив голова Федерації плавання Львівщини свободівець Андріян Гутник.

Змагання триватимуть до 5 червня 2015 року, а 7–9 червня 2015 року на цій же базі відбудеться Чемпіонат України з плавання серед юніорів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: «Круглий стіл» на тему ...

КОМЕНТАРІ